Het LekKERS Lokaal

Midden in de Raamsdonkse polder staat al bijna 20 jaar de boomgaard van De Kersenhof. Hier groeien in alle rust en ruimte de lekkerste zoete kersen die tussen juni en begin augustus weer hun weg naar veel liefhebbers vinden. Het LekKERS Lokaal is de voormalige verkoopruimte die nu geschikt is om jaarrond te ontmoeten, creëren en genieten.

Tussen de kersen

Bij boekingen tijdens het kersenseizoen verplaatst het LekKERS Lokaal naar buiten en zit je op een heerlijk overdekte plaats tussen de kersenbomen! Deze buitenruimte is voorzien van alle gemakken en bij goed weer geschikt voor activiteiten tot ca 100 of meer personen. Bij minder weer biedt de overkapping plaats voor uw gezelschap. Dit staat garant voor een unieke beleving vol inspiratie, waar je alleen nog maar hoeft te genieten van alle lekKERS!

Het Lokaal

Het LekKERS Lokaal is een comfortabele omgeving van 80 m2 die flexibel is ingericht om te vergaderen, voor een heisessie of teambuilding op locatie. Maar ook erg geschikt als cursus- en workshopruimte voor 2 tot ca 30 personen. Aan de grote vergadertafel is ruimte voor 20 personen. Voor presentaties kunnen groepen tot ca 30 personen bij ons terecht.

De ruimte is voorzien van een complete keuken en staat altijd exclusief ter beschikking. Deze unieke locatie staat voor authentiek, stijlvol, volledig voorzien én met een knipoog naar de kersen.

Reserveer

Het Terras

Direct naast het Lokaal is een verhard terras van 100 m2 met aansluitend grasveld waar vrij gebruik van gemaakt kan worden.

Op de ruime banken en comfortabel terrasmeubilair, met uitzicht op de boomgaard, is het bij lekker weer ook goed vertoeven.

Reserveer

De Boomgaard

Ook als de kersen geoogst zijn blijft de boomgaard een prachtige omgeving om tot rust te komen of inspiratie op te doen. Maak hier gerust even wandeling tussen de bedrijven door.

Er bestaat zelfs kans om er een ree of haas te spotten! Middenin de boomgaard is ook een kleine imkerij te vinden.

Reserveer